Știai că unele electrocasnice sunt atât de delicate încât curăţarea puternică le poate deteriora suprafața? De aceea, la crearea emulsiei noastre catifelate, ne-am inspirat din produsele cosmetice de îndepărtare a machiajului, iar produsul nostru nu doar curăţă delicat suprafaţa, ci o şi face să sclipească şi o protejează.

Care este secretul nostru: formula sa delicată, care curăţă suprafeţele fără să le deterioreze.

Ce îndepărtează cu ușurință: urmele de apă şi de săpun, urmele de calcar, petele de rugină, urmele de arsuri şi de grăsime.

Ce poţi curăța cu ea: porțelan sanitar (chiuvete, chiuvete, căzi), aparate de bucătărie, nichel, ceramică, suprafețe emailate, mobilier de grădină din plastic, pereți acoperiți cu faianţă.

De unde provine parfumul său minunat: citrice, măsline negre, liliac, flori de păr şi lemn de santal.

 

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: bergamotă, mandarine, măsline negre

Note de mijloc: liliac, aloe, floare de păr

Note de bază: lemn de santal, vanilie, mosc

 

 

Vezi cât de simplu este de folosit: aplică emulsia pe suprafaţa care urmează să fie curăţată, la fel ca un produs pentru îndepărtarea machiajului. Dacă este nevoie, freacă uşor. Apoi îndepărtează delicat reziduurile cu o lavetă uşor umezită şi clăteşte bine cu apă. 

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): înainte de utilizare, îndepărtează cu atenție toate particulele (de exemplu, firimiturile) de pe suprafața care urmează să fie curăţată, care pot zgâria. Nu folosi niciodată pentru marmură.

Este delicată și eficientă în același timp, deoarece are următoarele ingrediente: <5% surfactanţi anionici, <5% surfactanţi non-ionici, parfum, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula emulsiei este biodegradabilă, iar ambalajul acesteia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta