Îți place să stai cu familia ta în faţa șemineului? Sau la grătar, când vin prietenii tăi? Ne place şi nouă! Ne place acel miros plăcut de fum, mâncarea delicioasă și timpul frumos petrecut împreună. Și pentru că am creat un gel pentru curățarea grătarelor și cuptoarelor, ne place chiar şi să curățăm grătarul și să spălăm geamul șemineului. Acest gel extrem de eficient îndepărtează cu ușurință chiar şi urmele vechi de arsuri şi de fum, grăsimea arsă şi resturile de mâncare. Poţi să cureţi instantaneu geamul şemineului, grătarul şi interiorul cuptorului.

Ce te va încânta: textura densă a gelului. Gelul dens nu se scurge de pe suprafeţe – le acoperă, lăsând ingredientele active să îşi facă treaba.

Ce poţi curăţa cu el: grătarele, cuptoarele, ţepuşele pentru frigărui, geamurile şemineelor, exteriorul tigăilor şi al oalelor.

Ce poţi îndepărta cu acest produs: grăsimi arse, pete de arsură, pete de fum, depuneri de carbon, funingine.

De ce altceva am avut grijă: un sistem sigur de închidere.

De ce nu este parfumat: pentru a descuraja mirosirea lui. Nu faceți niciodată acest lucru, deoarece este periculos.

 

Vezi cât de ușor este de utilizat: aplică uniform gelul pe suprafaţa care urmează să fie curăţată, aşteaptă maxim 15-20 minute şi apoi adună murdăria cu un prosop de hârtie. Clăteşte cu apă curată şi şterge suprafaţa pentru a o usca. Gata! 

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): acest gel are multe ingrediente active. Dacă ai îndoieli că nu va deteriora suprafața curățată, verifică în prealabil acţionarea lui într-un loc mai puţin vizibil. Nu uita că nu trebuie să utilizezi gelul pentru suprafețele din aluminiu.

Este atât de grozav pentru că are următoarele ingrediente: <5% surfactanţi amfoterici, <5% surfactanţi non-ionici, <5% EDTA și sărurile sale. Conține: hidroxid de sodiu.
 

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta