Gătitul împreună cu prietenii sau cu familia este atât de distractiv. Ce păcat că după fiecare masă, chiar şi cea mai minunată, în chiuveta din bucătărie te aşteaptă un teanc de vase murdare. Cu toate acestea, nu-ți pierde pofta de mâncare, pentru că doar o picătură din acest gel vâscos îndepărtează cu ușurință grăsimile, resturile alimentare și alte murdării. Este foarte eficient şi sigur, chiar şi pentru cel mai fin porţelan.

De ce este perfect pentru mâinile tale: când tu speli vasele, noi avem grijă de mâinile tale. Gelul nostru conţine doar agenţi de curăţare delicaţi. Pentru a-ţi proteja mâinile, am îmbogăţit formula cu ulei de orez, un complex de plante ce conţine coada şoricelului, gălbenele, castane, hamamelis, sunătoare, nalbă, muşeţel, mentă şi polizaharide din planta peruviană Tara (Caesalpinia spinose).

Ce asigură siguranţa suplimentară: înainte ca acest gel să apară în bucătăria ta, acesta a trecut printr-o serie de teste riguroase, inclusiv teste dermatologice, care au confirmat toleranţa pentru piele. Folosim uleiuri de parfum fără alergeni, în conformitate cu standardele IFRA (International Fragrance Association). Gelul a primit certificatul Institutului Naţional de Igienă din Polonia. Am avut grijă de toate, pentru că satisfacţia ta este esenţială pentru noi.

Ce miroase atât de frumos: mentă proaspătă, ace de pin, trandafir dulce, lavandă şi lemn senzual de santal.

 

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: ierburi proaspete, aldehidă, mentă

Note de mijloc: iasomie, lavandă, trandafir

Note de bază: ace de pin, lemn de santal, mosc

Recomandat a se folosi împreună cu următorul accesoriu: pompa designer

Vezi cât de simplu este de folosit: aplică o cantitate mică de gel pe un burete de spălat vase şi, după spălare, clăteşte bine vasele cu apă, iar apoi şterge-le sau lasă-le la uscat.

Ajută atât de bine pentru că are următoarele ingrediente: 5-15% surfactanți anionici, <5% surfactanţi non-ionici, <5% surfactanţi amfoterici, <5% EDTA și sărurile sale, parfum, Glycerin, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Rice Oil Glycereth-8 Esters, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Hypericum Perforatum Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Malva Sylvestris Flower Extract, Tilia Platyphyllos Flower Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Achillea Millefolium Flower Extract, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs. 


Descărcaţi lista ingredientelor
Descărcaţi eticheta
Descărcaţi Certificatul emis de Institutul Naţional de Igienă din Polonia