3 paşi pentru o piele frumoasă

Știți cum să vă faceți pielea frumoasă, netedă și bine hidratată? Experimentaţi îngrijirea pielii în trei pași simpli.

Secretul pielii frumoase constă în îngrijirea ei în fiecare zi. Datorită curățării și hidratării cu regularitate, aceasta va fi radiantă și își va păstra aspectul tineresc în fiecare moment al anului. Pentru a obține acest efect, ar trebui să alegeți produse cosmetice bogate în ingrediente active. Vedeţi cum să aveţi grijă acasă de pielea dvs. în doar câțiva pași:

 

PASUL 1.
Începeți rutina de îngrijire a pielii chiar de la duș. Gelul de duş curăță pielea și o hrănește, în acelaşi timp. Gelul nostru hidratant pentru duş SIMPLY PLEASURES conține Xeradin ™, un ingredient unic de hidratare, pe bază de plante, precum și un complex botanic din extracte de alge, care restabilesc vitalitatea pielii și îmbunătățesc aspectul acesteia. Gelul creează o spumă delicată şi parfumată pe piele, care spală perfect.


Merită să știți!
În seria de produse cosmetice SIMPLY PLEASURES veți găsi Xeradin ™ și un complex botanic din 5 alge. Xeradin ™, obținut din Salvia sclarea, este o sursă naturală de hidratare pentru 24h. Este tolerat perfect de piele și acţionează imediat, chiar după o singură aplicare. Complexul botanic format din 5 alge, bogat în minerale, polizaharide, aminoacizi și vitamine, îmbunătățește în mod natural aspectul pielii și ajută la menținerea unui nivel adecvat de hidratare.


PASUL 2.
Curățarea intensă și îndepărtarea regulată a pielii moarte ajută la menținerea pielii netede și catifelate. În plus, masajul cu un scrub, la duș sau în timpul băii, este un mod minunat de a vă relaxa după o zi încărcată. Scrub-ul hidratant pentru corp SIMPLY PLEASURES conține sâmburi de caise măcinaţi fin, care stimulează microcirculația și asigură pielii netezimea perfectă. De asemenea, are un efect de consolidare și de întărire și pregătește pielea pentru a absorbi ingredientele active conținute în alte produse cosmetice pentru îngrijire. Pe lângă Complexul Botanic din 5 alge, scrub-ul conține și un complex pe bază de plante, cu proprietăţi regenerante, calmante și anti-îmbătrânire .


Merită să știți!
TOATE produsele SIMPLY PLEASURES conțin o compoziție de parfumare proaspătă şi verde, creată de originalele uleiuri de parfum franţuzeşti de la Grasse.


PASUL 3.
Soarele, încălzirea, aerul condiționat, înotul în piscină sau în mare ... aceștia sunt doar câțiva dintre factorii care ne pot face pielea uscată. Hidratarea sa zilnică vă va răsplăti cu un aspect frumos şi sănătos. Cel mai bine este să vă masaţi pielea cu un balsam pentru corp, după un duș sau o baie. Datorită acestui fapt, ingredientele active vor fi absorbite mai repede, iar masajul va stimula suplimentar circulația și le va ajuta să pătrundă mai adânc. Balsamul hidratant SIMPLY PLEASURES pentru corp hidratează eficient și hrănește pielea, protejând-o de uscare. Se absoarbe perfect, lăsând pielea suplă, moale și catifelată la atingere.

Merită să știți!
Produsele cosmetice SIMPLY PLEASURES sunt unisex - pot fi folosite atât de doamne, cât și de domni.