De ce îl vei iubi: pentru că exprimă pasiunea. Acest parfum surprinde prin multi-dimensionalitatea sa. Este ca pasiunea care stimulează toate simțurile. Mai întâi, vei simți o caisă catifelată și misterioasă, iar apoi te vei cufunda în aromele dulci și delicioase ale florilor. La final, vei fi acoperit de căldura ambrei, care se împletește cu notele rășinoase de cedru.

Familia olfactivă: floral-fructată

Cum este perceput: seducător, intrigant

Care este proiecţia sa: moderată

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: piersici, caise
Note de mijloc: osmanthus, trandafiri, iasomie
Note de bază: ambră, cedru

Cum să alegi un parfum: deschide mostra şi aplică o cantitate mică pe piele sau pe un tester din hârtie. Lasă parfumul să se manifeste complet, dă-i timp pentru a-i simţi abundenţa de ingrediente.

 

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT