De ce îl vei iubi: pentru impetuozitatea lui. Acest parfum te va face să te simți grozav. Îți va oferi energie și curaj să acționezi. Compoziția se deschide cu fructe suculente şi energizante, care balansează în aroma captivantă a delicatelor lăcrămioare, iasomie îmbătătoare și trandafir nobil. Întregul este completat de învăluitorul lemn de santal și de moscul senzual.

Familia olfactivă: citrică-florală

Cum este perceput: proaspăt, succulent

Care este proiecţia sa: moderată

Arhitectura parfumului:
Note de vârf: bergamotă, pară, mandarină
Note de mijloc: iasomie, trandafir, lăcrămioare
Note de bază: lemn de santal, mosc

Aflaţi mai mult

Ce să faci ca vara aceasta să aibă un parfum proaspăt!

Vara este o perioadă pentru antrenamente intense în aer liber. Indiferent dacă alergi, mergi cu bicicleta sau faci yoga în parc, îngrijirea corespunzătoare a îmbrăcămintei tale sport este cheia pentru a te bucura de confortul și longevitatea hainelor tale. În acest articol, vă vom spune cum să vă îngrijiți corect îmbrăcămintea sport, astfel încât să își păstreze proprietățile chiar și în timpul celor mai solicitante antrenamente.
AFLAŢI MAI MULT

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT