De ce îl vei iubi: pentru caracterul său intrigant.

Descoperă esența feminității, creată de cei mai buni parfumieri din Grasse. Vei simţi combinația perfect echilibrată a ingredientelor de cea mai înaltă calitate. Parfumul se deschide cu note fresh și delicate de bergamotă și misterioasa tămâie orientală care, după un timp, se combină cu irisul catifelat și pudrat. Este completat de aroma caldă şi profundă de cedru și de balsamicele boabe de tonka.

Cum este perceput: floral, pudrat

Care este proiecția sa: moderată

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: bergamotă, tămâie

Note de mijloc: iris, violete, heliotrop

Note de bază: violete, cedru, boabe de tonka

Aflaţi mai mult

Ce să faci ca vara aceasta să aibă un parfum proaspăt!

Vara este o perioadă pentru antrenamente intense în aer liber. Indiferent dacă alergi, mergi cu bicicleta sau faci yoga în parc, îngrijirea corespunzătoare a îmbrăcămintei tale sport este cheia pentru a te bucura de confortul și longevitatea hainelor tale. În acest articol, vă vom spune cum să vă îngrijiți corect îmbrăcămintea sport, astfel încât să își păstreze proprietățile chiar și în timpul celor mai solicitante antrenamente.
AFLAŢI MAI MULT

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT