Pentru ce îl vei iubi: pentru libertatea deplină pe care o vei simți. Uită de rutina zilnică. Simte o bucurie dezinhibată și lipsă de griji. În acest parfum, citricele răcoritoare se împletesc cu aroma verde a frunzelor de smochin. După un timp, se eliberează note dulci de iasomie, salvie aromată și nucă de cocos. În cele din urmă, iese la iveală moscul senzual, cedrul și calda ambră.

Familia olfactivă: lemnos-aromatică

Cum este perceput: stimulativ, verde

Care este proiecţia sa: moderată

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: bergamotă, mandarină, frunze de smochin
Note de mijloc: salvie, iasomie, nucă de cocos
Note de bază: ambră, cedru, mosc

Aflaţi mai mult

Ce să faci ca vara aceasta să aibă un parfum proaspăt!

Vara este o perioadă pentru antrenamente intense în aer liber. Indiferent dacă alergi, mergi cu bicicleta sau faci yoga în parc, îngrijirea corespunzătoare a îmbrăcămintei tale sport este cheia pentru a te bucura de confortul și longevitatea hainelor tale. În acest articol, vă vom spune cum să vă îngrijiți corect îmbrăcămintea sport, astfel încât să își păstreze proprietățile chiar și în timpul celor mai solicitante antrenamente.
AFLAŢI MAI MULT

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT