De ce îl vei iubi: pentru aroma profundă, uimitoare. Puterea magică a florilor albe, cu dulceața îmbătătoare și acordurile verzi, stimulează simțurile și seduce. Florile delicate de portocal, care amintesc de țările calde din sud, îi conferă o notă romantică, iar moscul senzual, exoticul patchouli și calda ambră îl completează perfect. Această compoziție sporește frumusețea unei femei și îi subliniază graţia. Atrage și magnetizează.

Familia olfactivă: floral-lemnoasă

Cum este perceput: floral, seducător

Care este proiecția sa: moderată

Cum să alegi un parfum: aplică o cantitate mică de parfum pe piele sau pe un tester din hârtie. Lasă parfumul să se manifeste complet, dă-i timp pentru a-i simţi abundenţa de ingrediente.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT