De ce îl vei iubi: pentru că exprimă dorinţa. Acest parfum suculent ademeneşte prin dulceața sa și îți face inima să bată mai repede. Cireșele coapte se împletesc cu migdalele amare şi, după un moment, se amestecă cu aroma trandafirului seducător, regina florilor. Compoziția este îmbogățită cu note orientale de vanilie senzuală, lemn preţios de santal și boabe de tonka.

Familia olfactivă: floral-gurmandă

Cum este perceput: dulce, intens

Care este proiecţia sa: puternică

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: migdale amare, cireşe, prune uscate
Note de mijloc: trandafiri, iasomie
Note de bază: lemn de santal, vanilie, vetiver, boabe de tonka

Cum să alegi un parfum: deschide mostra şi aplică o cantitate mică pe piele sau pe un tester din hârtie. Lasă parfumul să se manifeste complet, dă-i timp pentru a-i simţi abundenţa de ingrediente.

 

Aflaţi mai mult

Ce să faci ca vara aceasta să aibă un parfum proaspăt!

Vara este o perioadă pentru antrenamente intense în aer liber. Indiferent dacă alergi, mergi cu bicicleta sau faci yoga în parc, îngrijirea corespunzătoare a îmbrăcămintei tale sport este cheia pentru a te bucura de confortul și longevitatea hainelor tale. În acest articol, vă vom spune cum să vă îngrijiți corect îmbrăcămintea sport, astfel încât să își păstreze proprietățile chiar și în timpul celor mai solicitante antrenamente.
AFLAŢI MAI MULT

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT