Ce te va seduce: puterea sa revigorantă. Este un parfum pentru oricine caută reîmprospătare și dorește să atragă atenția, în același timp. Prospețimea notelor citrice și a notelor marine se îmbină perfect cu ierburile aromatice și cu un acord lemnos distinct.

Familia olfactivă: acvatică-lemnoasă

Cum este perceput: revigorant, aromatic

Care este proiecția sa: moderată

Categoria: aventură

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: bergamotă, piper, crăiţe

Note de mijloc: salvie, lavandă, note marine

Note de bază: mosc, cedru, lemn de chihlimbar

Aflaţi mai mult

Ce să faci ca vara aceasta să aibă un parfum proaspăt!

Vara este o perioadă pentru antrenamente intense în aer liber. Indiferent dacă alergi, mergi cu bicicleta sau faci yoga în parc, îngrijirea corespunzătoare a îmbrăcămintei tale sport este cheia pentru a te bucura de confortul și longevitatea hainelor tale. În acest articol, vă vom spune cum să vă îngrijiți corect îmbrăcămintea sport, astfel încât să își păstreze proprietățile chiar și în timpul celor mai solicitante antrenamente.
AFLAŢI MAI MULT

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT