Cum să faci curățenia mai prietenoasă cu mediul?

Dacă eşti în căutarea unui produs care să curățe rapid și fără efort diferite suprafețe, ai nevoie de Gelul nostru universal din seria Home & Living Green, care conține până la 96% ingrediente naturale. Datorită acestuia, vei scăpa de murdărie în câteva momente și vei restabili curățenia perfectă în toată casa.

De ce îl vei iubi: pentru multifuncționalitatea sa. Îndepărtează eficient murdăria de pe diferite suprafețe, fără a lăsa urme. Iar datorită extractului de struguri și glicerinei, le conferă o strălucire delicată.

Pentru ce îl poţi folosi: pentru curățarea tuturor suprafețelor lavabile, ceramice, plastice, lăcuite, laminate, MDF, faianţă, teracotă, gresie, pardoseli și panouri. Vei aprecia acest produs mai ales atunci când vei curăţa suprafeţe mari.

Ce asigură siguranţa suplimentară: uleiurile de parfum pe care le folosim nu conţin alergeni - conform standardelor IFRA (International Fragrance Association).

Ce miroase atât de frumos: cimbru aromat, eucalipt, proaspete note florale și anason.

Vezi cât de simplu este de folosit: se toarnă 1 capac (35 ml) de gel în 5 l de apă caldă. Spălaţi suprafața cu un mop sau o lavetă și lăsați-o să se usuce (gelul diluat nu necesită clătire). Spălați suprafețele foarte murdare cu gel nediluat aplicat pe un burete sau lavetă și apoi clătiți bine cu apă.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT