Cum poţi curăţa baia rapid și în armonie cu natura?

Baia este una dintre camerele în care ar trebui să avem o grijă specială pentru curățenie. De aceea, gelul nostru multifuncțional pentru baie și cabinele de duş din seria Home & Living Green este un produs de neînlocuit, cu care îţi poţi curăța baia în doar câteva clipe. Este foarte eficient și în același timp ecologic, deoarece conține până la 98% ingrediente de origine naturală.

De ce îl vei iubi: pentru formula sa pe bază de acid lactic natural, care îndepărtează rapid o mare varietate de murdării, depuneri de săpun și calcar. Oferă strălucire şi o curățenie perfectă. Nu lasă dungi sau pete. Conține un inhibitor de coroziune, pentru a proteja suprafețele de deteriorări.

Ce te va încânta: toți surfactanţii sunt derivați din ingrediente naturale și sunt complet biodegradabili. În acest fel, puteți fi siguri că nu dăunați mediului în timpul curățării.

Ce suprafeţe poţi să cureţi cu el: accesoriile din baie, cabinele de duş, plăcile ceramice, cada şi alte echipamente sanitare.

Ce miroase atât de frumos: note de aer proaspăt, fructe roșii, flori albe, pere suculente și lemn de santal.

Vezi cât de simplu este de folosit: pulverizează-l pe suprafața de curățat și așteaptă aproximativ 1 minut. După aceea şterge cu o lavetă umedă sau clăteşte cu apă.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT