Știi secretul machiajului perfect?
Esența machiajului perfect este tenul impecabil. Pentru a obține acest efect, utilizați fondul nostru de ten Even & Perfect Skin, cu acoperire perfectă, care uniformizează și netezește perfect tenul, maschează imperfecțiunile și decolorările și acoperă semnele de oboseală. În câteva clipe, acesta va readuce aspectul frumos, natural și proaspăt al tenului.

De ce îl vei iubi: pentru formula sa de lungă durată, care rămâne pe față ore întregi. Datorită texturii sale ușoare și cremoase, acesta se întinde foarte ușor și se combină perfect cu pielea, creând un finisaj catifelat, mat - fără efectul de mască.

Ce te va încânta: formula sa extrem de delicată, potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.

Ce altceva ar trebui să știi despre el: fondul de ten a fost îmbogățit cu un ingredient activ derivat din bambus, care hidratează și hrănește pielea și calmează iritațiile.

Mod de utilizare: se aplică o cantitate mică de fond de ten pe faţă şi se întinde uniform. Folosiți vârful degetelor, un burete sau o perie pentru a aplica fondul de ten.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT