De ce o vei iubi: pentru multifuncționalitatea sa. Este o cremă uşoară, un fond de ten delicat și are o protecție solară ridicată, toate acestea într-un singur produs. Are grijă de starea pielii şi uniformizează culoarea tenului. Conține filtre minerale - SPF 50, astfel încât protejează eficient pielea împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare.

Ce te va încânta: formula bogată în ingrediente active, care face ca pielea să pară mai tânără. Echivalentul vegan al colagenului hidratează şi hrănește pielea, reduce vizibilitatea ridurilor mici. Extractul de acerola, bogat în vitamina C, conferă fermitate pielii şi inhibă radicalii liberi. Sarea acidului hialuronic și glicerina previn pierderea apei din epidermă și restabilesc netezimea și elasticitatea pielii.

De ce nu vei dori să o schimbi cu alta: pentru că are o consistenţă uşoară, cremoasă, care nu încarcă tenul şi care îi permite pielii să respire. Este ușor de întins, asigurând o acoperire uniformă. Elimină semnele de oboseală, reduce vizibilitatea porilor şi a imperfecţiunilor.

Ce ar trebui să mai ştii despre ea: asigură un finisaj foarte natural, făcând ca machiajul să arate proaspăt și luminos. Este potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.

Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică de produs pe pielea curăţată a feței sau după aplicarea cremei preferate și întindeți-o uniform. Pentru aplicare, utilizați vârfurile degetelor sau un blender make-up. Se poate aplica şi pe pielea de sub ochi. Pentru a obține un nivel mai ridicat de acoperire sau un alt tip de finisaj al machiajului, o puteți combina cu un fond de ten sau o pudră.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT