Știi cum să restabileşti strălucirea tenului şi să faci ca machiajul să dureze mai mult?
Dacă eşti în căutarea unei modalități eficiente de a oferi tenului tern și obosit o strălucire naturală și de a face ca fondul de ten să reziste mai mult, apelează la BAZA DE MACHIAJ FRESHNESS & NATURAL GLOW. Datorită particulelor iluminatoare și a unei multitudini de ingrediente de îngrijire, aceasta va adăuga strălucire și prospeţime tenului și îl va pregăti pentru aplicarea produselor cosmetice ulterioare.

De ce o vei iubi: pentru revitalizarea tenului și îmbunătățirea aspectului acestuia, în doar câteva momente. Datorită particulelor care reflectă lumina, baza conferă tenului un efect de piele umedă și îndepărtează instantaneu semnele de oboseală, adăugând prospețime pielii. Face ca imperfecțiunile tenului, porii și liniile fine să fie mai puțin vizibile. Este perfectă pentru creşterea durabilităţii machiajului, permițându-ţi să te bucuri de un ten cu aspect impecabil pentru o lungă perioadă de timp.

Ce te va încânta la ea: proprietățile sale excelente de îngrijire. A fost creată pe bază de apă de mare de pe coasta Atlanticului francez, bogată în microelemente. De asemenea, conține ingrediente hidratante - pudră de frunze de aloe și extract de alge, care au şi un efect calmant asupra pielii.

Ce merită să mai știi despre ea: textura sa ușoară și pufoasă nu îngreunează tenul și nu lasă o peliculă grasă pe acesta. Este extrem de plăcut şi confortabil de aplicat - se întinde uşor şi nu lasă urme. Formula sa delicată este potrivită pentru persoanele cu tenul uscat, normal sau sensibil.

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de bază pe față și întindeți uniform. Se poate folosi sub fondul de ten sau singular, peste crema de faţă preferată.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT