Cum să ai grijă de păr atunci când îl usuci sau îl coafezi?

Uscarea, îndreptarea sau ondularea părului poate provoca multe daune acestuia. De aceea este foarte important să foloseşti produse care previn acest lucru. Dacă eşti în căutarea unui produs cosmetic care să-ţi protejeze eficient părul de efectul dăunător al temperaturii ridicate și care să-i îmbunătățească starea, apelează la BALSAMUL CU PROTECȚIE TERMICĂ PENTRU PĂR.

De ce îl vei iubi: pentru efectele sale de protecţie și îngrijire. Acesta învăluie subtil firele de păr, protejându-le de daunele cauzate de coafarea prin căldură. Scurtează semnificativ timpul de uscare și facilitează pieptănarea. Îngrijește perfect părul – îl întărește, îl regenerează și îl reconstruiește în profunzime. Face ca părul să fie strălucitor şi catifelat la atingere.

Care este secretul nostru: o formulă bogată în ingrediente care protejează părul de efectele nocive ale temperaturii ridicate. KERAMARE™* - un ingredient obţinut din algele Cystoseira compressa, care funcționează din interiorul părului, repară deteriorările acestuia și îl regenerează, ajutându-l să-și recapete strălucirea naturală și aspectul frumos. Balsamul este, de asemenea, îmbogățit cu ingrediente care îmbunătățesc starea părului, cum ar fi polizaharidele din planta peruană Tara, o sare a acidului hialuronic și betaină.

Cu ce altceva ne mândrim: balsamul nostru are un aspect ca o “ceață” delicată. De aceea nu îngreunează părul și nu îl îngrașă.

Mod de utilizare: pulverizează balsamul pe părul spălat și umed, de la o distanță de 20 de centimetri, apoi răspândeşte-l uniform. Balsamul poate fi folosit zilnic.

Ce miroase atât de frumos: nucă de cocos, lime, bergamotă și vanilie.


* Deţinătorul mărcii KERAMARE™ este firma Provital S.A.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT