Cum să ai buze frumoase în fiecare zi? Netede, moi și hidratate, acestea arată grozav, dar pielea buzelor este moale și subțire, așa că trebuie să le oferi o îngrijire specială pentru a le păstra aspectul sănătos. Balsamul nostru natural pentru buze funcționează perfect - le îngrijește, le protejează și le îmbunătățește starea, în orice moment al anului.

De ce îl vei iubi: pentru că face ca buzele tale să aibă o frumuseţe naturală, în cel mai scurt timp. Datorită formulei sale bogate, balsamul le hidratează perfect, le uleiază intens și le regenerează, restabilindu-le moliciunea și netezimea. Împiedică uscarea şi crăparea buzelor. Calmează iritațiile, conferă alinare buzelor crăpate și reduce vizibilitatea cuticulelor.

Ce te va încânta: îngrijirea eficientă și protecția. Balsamul conţine ulei de pepene galben, de ricin, de kukui şi de jojoba, ceară de soia şi de Candelilla, precum şi unt de Shea. Această compoziție de ingrediente naturale ajută la restabilirea aspectului sănătos al buzelor și le oferă protecție împotriva factorilor externi nocivi, precum soare, vânt, îngheț, murdărie și aer condiționat.

Ce altceva ar trebui să mai ştii despre el: balsamul este extrem de delicat, ideal pentru îngrijirea buzelor uscate, sensibile și iritate. Este potrivit pentru femei şi bărbați, precum și pentru copii cu vârsta de peste 3 ani.

Ce te va face să nu vrei să schimbi acest produs cu altul: consistența plăcută, care face ca balsamul să se topească și să fie uşor de distribuit pe buze. Rezistă mult timp pe buze, fără a lăsa un strat lipicios. Și miroase bine, ca un răcoritor pepene galben.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT