Cum îți luminezi privirea?
Pielea de sub ochi este delicată și subțire, de aceea necesită o îngrijire specială. Reprezintă, de asemenea, locul unde se observă cel mai repede semnele de oboseală și de îmbătrânire. Tocmai de aceea, Anticearcăn-ul light Illumination & Freshness, pe lângă faptul că ascunde imperfecțiunile, conferă o prospeţime şi o strălucire subtilă, oferă şi o îngrijire corespunzătoare.

De ce îl vei iubi: datorită pigmenților săi iluminatori și Soft Focus-ului, conferă pielii o strălucire naturală, netezeşte optic și întinereşte tenul. Face pielea să pară odihnită și strălucitoare. Reduce aspectul imperfecțiunilor, al decolorărilor și al cearcănelor de sub ochi.

Ce te va încânta: o formulă bogată în vitaminele A, E, C, PP și D-pantenol, care are grijă de starea tenului, hidratează, întărește și hrănește pielea.

Ce te va face să nu schimbi acest produs cu altul: are o textură ușoară, care nu încarcă pielea delicată din jurul ochilor. Este ideal atunci când este umiditate ridicată sau căldură. Oferă un efect de lungă durată, nu se şterge și nu se scurge de pe piele.

Cum se foloseşte: folosind vârful acestuia, aplicați o cantitate mică de anticearcăn pe pielea de sub ochi și frecați ușor cu vârful degetului sau cu un burete. Anticearcănul poate fi aplicat și pe mijlocul pleoapei superioare, în colțul interior al ochiului și sub sprânceană.

Ce altceva ar trebui să mai ştii despre el: anticearcănul a fost verificat sub supravegherea unui oftalmolog. Este potrivit şi pentru persoanele care poartă lentile de contact. Formula sa este ideală pentru toate tipurile de ten, chiar şi pentru tenul sensibil.

Cu ce altceva ne mândrim: 100% dintre persoanele chestionate au confirmat că anticearcănul se adaptează perfect tonalităţii tenului, oferă un efect natural de iluminare în jurul ochilor, netezeşte vizual pielea, reduce ridurile și elimină semnele de oboseală. Toată lumea a spus că se întinde uniform, nu încarcă tenul și este waterproof – se păstrează chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

* pe baza unor aplicații şi teste independente ale utilizatorilor, efectuate pe un grup de 20 de persoane.

SFAT: pentru cel mai bun efect, aplicați anticearcănul astfel încât să creaţi o formă de triunghi pe suprafața pielii. Baza sa ar trebui să fie chiar sub pleoapa inferioară, iar vârful aproximativ în dreptul mijlocului lungimii nasului.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT