Ce efect are parfumul asupra bărbaţilor?

Faptul că un parfum frumos poate seduce și atrage atenția bărbaților este bine cunoscut de toate femeile. Cu toate acestea, există o modalitate prin care parfumul nu numai că le stârnește interesul, ci le şi aprinde emoții profunde? Poate funcționa într-adevăr ca un afrodisiac, stimulând simțurile și exprimând mai mult decât oricare cuvinte?

Cel mai popular parfum este ales de ... bărbați

Dacă ați avut o conversație cu cineva care se ocupă cu vânzarea parfumurilor sau lucrează în parfumerie, aţi fi surprinsă să aflați cât de mare influență au bărbații cu privire la care parfum este cel mai popular în acest moment. Și nu numai pentru că aceştia îl oferă cadou femeilor din viața lor, ci şi deoarece femeile în sine aleg parfumul bazat pe ceea ce cred prietenii sau soții despre acesta.

Interesant este că bărbații sunt foarte apreciați când vine vorba de mirosurile lor preferate. Sunt atraşi de un parfum delicat, de preferință floral sau fructat. De asemenea, apreciază aromele calde, de ex. cele de vanilie, caramel, ciocolată, migdale și toată apetisanta familie gurmandă. Bărbații adoră când un strop de parfum de citrice se amestecă cu dulceața florilor și fructelor – consideră acest amestec foarte răcoritor și subtil. Cel mai dorit ingredient al unui parfum care se presupune că va seduce bărbații este moscul - unul dintre cei mai populari feromoni, cu o urmă de aromă dulce și stimulantă.

Dar ce nu apreciază bărbații? În primul rând - parfumul intens, sufocant și prea dulce este un mare “nu”. De obicei, nu sunt prea dornici în ceea ce priveşte parfumurile din familiile orientale sau picante. Parfumul unisex este o alegere foarte nepotrivită, dacă obiectivul tău este să seduci un bărbat - se pare că este mai puțin feminin. Evident, parfumurile pe care le folosesc mama, sora sau bunica lui nu sunt de luat în seamă, înţelegeţi şi singure ...


Parfumurile Prouve recomandate pentru femei

Ce parfum să alegeți atunci când încercați să seduceți un bărbat? Pe baza experienței noastre, vă prezentăm un mic clasament al parfumurilor noastre pe care bărbații le iubesc și le consideră cele mai atrăgătoare și mai senzuale. Alegeți unul dintre ele și aveți garanția că le veţi atrageți atenția.

Prouve # 9 este un amestec apetisant de caramel, pepene și vată de zahăr, care vă aduce aminte de copilărie și vă face să vă simțiţi lipsită de griji, ca un copil, oferindu-vă o poftă de viață irezistibilă. Această compoziție senzuală și de lungă durată va sublinia feminitatea dvs., dar nu va fi prea impunătoare, datorită adaosului de frunze de coacăz negru.

Prouve # 37 este ceva care, fără îndoială, va avea efect asupra imaginației bărbaților. Parfumul dulce de ambră, dominat de notele suculente de rodie, împreună cu un strop de aromă senzuală de lotus și accente de mahon nobil, este perfect pentru femeile elegante și misterioase.
Prouve # 5 vă ajută să vă exprimați cu lejeritatea unei adolescente. Aroma de vanilie, cu accente proaspete de iris, iasomie și mosc alb senzual, vă garantează că niciun bărbat nu va putea rezista farmecului dumneavoastră

Datorită combinației de trandafiri, portocale, patchouli și ylang-ylang, parfumul Prouve # 3 este subtil, dar și senzual. Aroma perceptibilă de păstăi de fasole și vanilie vă garantează că bărbații o să vă cadă la picioare, încrederea dvs. atingând noi înălțimi.