La cinema, într-un restaurant, în timpul unei plimbări, atunci când strângem mâna altcuiva - suntem expuși la bacterii în fiecare zi și peste tot. Cel mai bun mod de a scăpa de microbi este să vă spălați des pe mâini. Având în vedere acest lucru, am dezvoltat un săpun delicat, cu proprietăți antibacteriene, care curăţă eficient mâinile, având şi grijă ca pielea acestora să fie într-o stare bună.

Cum să ai grijă de igiena mâinilor tale? Cel mai bun mod este să te speli des pe mâini. De aceea, am creat un săpun antibacterian delicat pentru mâini, care curăță eficient și îngrijește pielea mâinilor tale. Iar textura sa uleioasă și parfumul frumos fac din igiena zilnică a mâinilor un ritual plăcut.

De ce îl vei iubi: pentru formula sa extrem de delicată, cu 95% ingrediente de origine naturală, și pentru proprietățile sale antibacteriene, datorită concentratului de ulei de arbore de ceai.
De ce are grijă excelentă de mâinile tale? Am folosit ingrediente active care îngrijesc perfect pielea delicată a mâinilor tale. Hydromanil-ul™* reduce pierderea de apă din epidermă, previne exfolierea excesivă și protejează microflora naturală a pielii. Uleiul de orez hrăneşte şi catifelează pielea, în timp ce extractul de gălbenele are un efect calmant şi accelerează refacerea epidermei.

Ce asigură o protecție suplimentară: formula sa, care a fost concepută pentru îngrijirea zilnică a pielii sensibile. Eficacitatea antibacteriană a fost confirmată de un studiu suplimentar, efectuat pe mai multe tulpini de bacterii, care fac parte și din microflora naturală prezentă la suprafața pielii.

Ce te va surprinde placut: pH-ul fiziologic al săpunului.

Ce miroase atât de frumos: măr și pere suculente, crin delicat și note proaspete de bambus.

Ce spun utilizatorii?
100% dintre respondenți* au confirmat că săpunul curăță eficient, dar are şi grijă starea bună a mâinilor. Protejează și îngrijește pielea delicată a mâinilor, lăsând-o curată din punct de vedere igienic.
* Studiu independent efectuat pe un grup de 25 de utilizatori.

Hydromanil™*: este un complex hidratant pe bază de polizaharide extrase din planta peruană Tara, printre altele, care asigură niveluri optime de hidratare a pielii.

* Proprietarul mărcii Hydromanil™ este Provital S.A.