Cum să îngrijeşti eficient tenul bărbaţilor?

Pielea bărbaţilor este expusă în fiecare zi la mulți factori nocivi, care îi pot perturba echilibrul natural. Dacă eşti în căutarea unei modalități eficiente de a avea grijă de ea în doar câteva clipe, foloseşte Crema de faţă light pentru bărbaţi. Am creat-o pentru îngrijirea complexă a diferitelor tipuri de ten, inclusiv a celui sensibil, oferind un confort de lungă durată.

De ce o vei iubi: pentru formula sa bogată, care oferă o eficiență maximă. Hidratează perfect pielea și, de asemenea, are grijă de echilibrul acesteia. Redă fermitatea tenului și face ridurile mai puțin vizibile. Reduce lucirea pielii.

Care este secretul nostru: ingredientele active, special selectate. Hydrafence ™ * alinează imediat pielea uscată și o hidratează pentru mult timp. Sarea acidului hialuronic și glicerina leagă apa în epidermă, în timp ce uleiurile de migdale dulci, seminţe de struguri, borago și cânepă previn pierderea apei și protejează pielea de efectele nocive ale factorilor externi. De asemenea, am îmbogățit crema cu ingrediente active care oferă o nutriție sănătoasă și echilibrată pentru microbiota sa, iar un ingredient activ, care este o combinație de extracte din două soiuri de flori de lotus, reduce în mod eficient producerea excesivă de sebum.

Ce miroase atât de frumos: coacăze negre, patchouli, bergamotă, piersică şi mosc.

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de cremă pe față, gât şi barbă, evitând zona ochilor și a gurii. A se utiliza dimineața și seara.

Cu ce altceva ne mândrim: crema este perfect absorbită şi nu lasă nici-un film gras. Păstrează tenul într-o formă excelentă și îl face să pară mai tânăr, pentru mai mult timp.


* Hydrafence ™ este înregistrat de către Provital S.A.