Este fabricat din coji de grapefruit alb, cultivat în SUA. Are o aromă dulce-amăruie, proaspătă, distinctivă și răcoritoare.

Folosește-l atunci când: vrei să-ți îmbunătățești starea de spirit. Ajută la restabilirea echilibrului și a stării de linişte. Conferă relaxare. Este bogat în vitamina C. Tonifică pielea și îi reduce grăsimea. Adăugat la uleiul de masaj, reduce umflăturile și celulita.


Bine de știut: materiile prime ale uleiurilor noastre esențiale sunt certificate și provin din agricultura ecologică.

Pentru ce puteți folosi uleiurile esenţiale:


Pentru o baie aromată, care vă va calma simțurile, vă va ajuta să vă relaxați, să reduceţi tensiunea din corp și să obţineţi un efect nutritiv asupra pielii. Pentru a o pregăti, turnați 10-15 picături din uleiul esențial ales într-o cadă cu apă caldă.

Pentru îmbăierea mâinilor sau picioarelor, care vă va ajuta să vă mențineți pielea hidratată și moale. Este, de asemenea, minunată pentru relaxarea picioarelor obosite. Pentru a o pregăti, amestecați 2-6 picături din uleiul esențial ales cu 15 ml (o lingură) de ulei natural de avocado și turnaţi-le într-un castron cu apă caldă.

Pentru un masaj care să vă calmeze corpul și simțurile. Îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. Acesta va stimula circulația sângelui și, astfel, va spori efectele benefice ale uleiurilor. Pur și simplu amestecați 2-6 picături din uleiul esențial ales cu 15 ml (o lingură) de ulei natural de avocado

Ca o compresă. Pentru a o pregăti, amestecați 5-10 picături de ulei esenţial cu o jumătate de pahar de apă caldă. Înmuiați un prosop mic în el, răsuciți-l ușor și puneți-l pe partea dorită a corpului.


Pentru a aromatiza aerul într-o anumită încăpere. Adăugați la difuzorul de parfum 4 picături de ulei esenţial pentru fiecare 65 ml de apă.

Nu uitați: uleiurile noastre esențiale sunt foarte concentrate, așa că trebuie să le utilizaţi întotdeauna în conformitate cu instrucțiunile de utilizare.