Cum să conferi buzelor tale o culoare unică? Fiecare dintre noi este diferită, dar toate vrem să arătăm frumos. Prin urmare, machiajul, ca și îmbrăcămintea, ar trebui să sublinieze individualitatea noastră și, în același timp, să aibă un aspect natural. Dacă vrei ca buzele tale să aibă o nuanță unică, încearcă Creionul balsam Magic pentru buze, care nu numai că le hidratează și le regenerează perfect, dar - datorită pigmentului prezent în compoziție - le va oferi şi o culoare unică. Creionul balsam colorat pentru buze îţi va accentua buzele într-un mod absolut unic, neașteptat și le va restabili frumusețea lor naturală.

Care este secretul nostru? Pigmentul prezent în compoziția balsamului, care reacționează la pH-ul buzelor tale, accentuând nuanța naturală a lor și oferindu-le o culoare unică pentru mai multe ore. În combinație cu alți pigmenți conținuți în balsam și cu culoarea individuală a buzelor, acesta conferă un efect unic, sub forma unei nuanțe pe care nimeni altcineva nu o va obține.

De ce îl vei iubi? Pentru a oferi buzelor tale un aspect frumos și bine întreținut, am îmbogățit balsamul cu uleiuri și ceruri naturale. Ceara de Candelilla și ceara de Carnauba hidratează perfect buzele și le protejează împotriva factorilor externi, iar uleiul de bumbac regenerează suplimentar pielea delicată a buzelor.

Ce te va încânta? Formula ușoară, care face ca balsamul să se aplice cu ușurință și cu precizie, lăsând senzația de buze netede și moi, pentru o lungă perioadă de timp.

Mod de utilizare: scoateți vârful balsamului și coloraţi buzele cu o trecere lină. Nu necesită ascuțire.

Ce altceva ar trebui să știți despre el? Puteți obține un efect mai mult sau mai puțin intens, aplicând unul sau mai multe straturi de balsam pe buze.

Ce vă oferă o siguranță suplimentară: formula extrem de delicată, potrivită şi pentru persoanele cu piele sensibilă.