Cum poţi crea o linie perfectă pe pleoapă?
Dacă visezi la o linie atemporală și incredibil de eficientă pe pleoapă, foloseşte CALLIGRAPHY LIQUID EYELINER. Datorită acestuia, poţi desena, cu precizie caligrafică, o linie extrem de precisă, uniformă - la fel ca un adevărat artist. Te vei putea bucura de un machiaj impecabil și de lungă durată, până la 12 ore.

De ce îl vei iubi: este waterproof, rezistent la apă și la sebum. Funcționează excelent atunci cînd plouă sau este foarte cald. Formula sa special dezvoltată previne pătarea pleoapelor şi scurgerea de pe pleoape. Un conținut ridicat de pigmenți îţi permite să trasezi o linie perfectă, uniformă, fără dungi, care nu se estompează și nu își schimbă intensitatea pe toată durata zilei.

Ce te va încânta: peria moale, cu peri flexibili, care au grosimea și lungimea corespunzătoare, ce permite o aplicare ușoară și precisă. Poţi trasa atât linii subțiri, cât și linii mai groase. Datorită unui aplicator special, vei putea folosi cantitatea potrivită pentru a crea o linie expresivă pe întreaga pleoapă, printr-o singură trecere.

Ce altceva ar trebui să mai ştii despre el: creionul lichid pentru ochi a fost testat sub supravegherea unui oftalmolog. Are o formulă extrem de delicată, fără parfum, ideală pentru persoanele cu ochi sensibili sau care poartă lentile de contact. Iar pensula sa moale nu irită pielea delicată a pleoapelor.

Cum să-l foloseşti: trasează o linie pe linia superioară a genelor, cu o trecere lină. Așteaptă un moment, pentru ca produsul cosmetic să se usuce.