Sprâncenele expresive, cu un aspect natural, pe lângă faptul că măresc optic ochii, acestea conferă, de asemenea, aspectul feței și îmbunătățesc trăsăturile sale sale. Datorită CREIONULUI WATERPROOF PENTRU STILIZAREA SPRÂNCENELOR, care are o consistență catifelată, cremoasă, veți obține un efect spectaculos timp de multe ore. Creionul are o periuţă și un vârf profilat, care vă vor ajuta să vă modelați și să vă stilizaţi foarte ușor sprâncenele, în câteva momente.

De ce îl vei iubi: pentru forma specială a vârfului și pentru periuţa confortabilă. Forma triunghiulară a vârfului permite o aplicare precisă și uniformă. Umple perfect golurile dintre fire, evidențiază arcul sprâncenelor și le stabileşte forma. Iar periuţa piaptănă și aranjează perfect sprâncenele.

Ce te va încânta: creionul este rezistent la apă și la condițiile meteorologice. Funcționează excelent atât pe vreme caldă, cât și ploioasă. Acesta este rezistent la murdărie, nu se sfărâmă, nu lipeşte firele sprâncenelor și nu lasă depuneri inestetice. Datorită pigmentării ridicate, acoperă perfect sprâncenele cu culoare. Conferă un aspect natural, de lungă durată - chiar și timp de 12 ore.

Cum să-l foloseşti: periază sprâncenele cu periuţa. Apoi scoate vârful creionului și, cu mişcări scurte ale acestuia, evidenţiază şi modelează sprâncenele, dându-le forma dorită. La final, foloseşte din nou periuţa, pentru a îndepărta creionul în exces de pe sprâncene și pentru a aranja sprâncenele.

Ce altceva ar trebui să mai ştii despre el: formula sa delicată este potrivită pentru persoanele cu pielea sensibilă.