Dacă vrei ca machiajul tău să aibă un caracter unic, iar aspectul tău să devină fascinant, trasează o linie atemporală pe pleoape. Aceasta mărește perfect ochii, evidențiază linia genelor și, în același timp, este foarte feminină! Pentru ca un astfel de machiaj să fie foarte rezistent, chiar și în condiții extreme, alege CREIONUL NOSTRU WATERPROOF PENTRU CONTURUL OCHILOR. Datorită acestuia, poţi crea o linie perfectă, netedă, în culori intense, cu o singură trecere.

De ce îl vei iubi: pentru textura sa catifelată, cremoasă și pentru vârful moale, perfect pentru pielea delicată a pleoapei. Creionul este puternic pigmentat, iar culoarea sa nu se schimbă şi nu se estompează, arată fresh toată ziua.

Ce te va încânta: creionul este rezistent la apă și la condițiile meteorologice. Este perfect pentru vremea caldă și ploioasă. Nu lasă pete sau depuneri inestetice și nu se reflectă pe pleoapă. Oferă un machiaj impecabil - până la 12 ore. Acesta este un produs cosmetic ideal pentru femeile active.

Cum se foloseşte? scoate vârful creionului şi trasează o linie, cu o trecere lină. Creionul comod și automatic este ușor de aplicat, iar datorită ascuțitoarei încorporate, îl vei păstra întotdeauna ascuţit optim.

Ce altceva ar trebui să mai ştii despre el: creionul a fost testat sub supravegherea unui medic oftalmolog. Are o formulă delicată, fără parfum, așa că poate fi folosit și de către persoanele cu ochi sensibili sau care poartă lentile de contact.