O formulă creată pentru toate tipurile de ten, în special pentru persoanele cu tenul fără tonus şi obosit, care necesită puţină strălucire. Oferă efectul unui ten radiant, strălucitor, în timp ce adaosul de argilă roz întărește și netezește pielea feței. De asemenea, este potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă sau predispusă la alergii. Filtrele minerale din compoziţie protejează pielea de expunerea la soare.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: pentru aspectul proaspăt și radiant al tenului tău, pentru o lungă perioadă de timp. Te va face să te simți și să pari mai tânără, în doar câteva momente!

Ce te va încânta la acest produs: netezește vizual tenul și reduce ridurile fine și imperfecțiunile, oferind un finisaj mătăsos, cu o subtilă strălucire.

Care este secretul nostru: argila roz combină proprietățile de netezire și astringente ale argilei albe cu proprietățile absorbante și de fortifiere caracteristice argilei roșii. Combinația acestor două argile cu particulele ușoare care reflectă lumina conferă pielii un aspect frumos şi neted.

100% MINERAL LOOSE POWDER & FOUNDATION asigură un efect de durată al unui ten perfect neted şi al unui machiaj impecabil.
Se poate folosi în mai multe moduri: ca fond de ten (aplicat direct peste cremă), ca pudră de fixare a machiajului sau ca un produs cosmetic la îndemână pentru corectarea discretă a machiajului în timpul zilei. Nu usucă pielea, este uşor de aplicat şi se întinde perfect pe piele, asigurând o culoare uniformă şi naturală.

Ce te va încânta la acest produs: textura sa extrem de delicată, care face ca acest produs să adere uşor la peria de machiaj şi să se absoarbă bine în piele, asigurând persistenţa machiajului. Cutia compactă, prevăzută cu sită, este uşor de purtat în poşetă.

Care este secretul nostru: datorită compoziţiei sale simple, 100% minerale, pudra noastră poate fi folosită chiar şi de către persoanele cu tenul foarte sensibil, predispus la alergii. În plus, aceasta conţine filtre minerale, care oferă protecţie împotriva razelor dăunătoare ale soarelui.

Ce altceva ar trebui să mai ştii despre acest produs: vei obţine efectul cel mai natural la câteva minute după aplicare, atunci când mineralele se absorb în piele.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: pentru versatilitatea sa. De acum încolo vei avea nevoie doar de un singur produs pentru un aspect elegant, natural şi fresh în fiecare zi.

Cum să foloseşti acest produs: poţi să îl foloseşti în două moduri: USCAT: toarnă puţină pudră în capac, scufundă peria în ea, apoi scutură excesul şi aplică pudra pe faţă, cu mişcări delicate şi circulare.  UMED: înainte de aplicare, pulverizează  loţiune tonică, spray pentru faţă sau apă florală pe faţă sau pe peria de machiaj pe care o vei folosi.  Acest lucru va asigura un efect de lungă durată.