De ce este nevoie pentru a avea părul sănătos și frumos? Părul puternic și bine îngrijit este mândria noastră. Alege o îngrijire eficientă pentru a-l menține sănătos și strălucitor. Şamponul nostru DAILY SHAMPOO REPAIR & PROTECT, creat pentru părul normal, uscat și deteriorat, combină proprietățile blânde de spălare cu reconstrucția și protecția intensivă. Conține extract de frunze de bambus, care previne iritațiile și protejează părul împotriva radicalilor liberi, și un complex botanic de 5 alge, care ajută la menținerea unui nivel adecvat de hidratare. I-am adăugat o apă de mare bogată în minerale din adâncurile pământului, cu efect de întărire și mineralizare.

Care este secretul nostru: Keracyn ™ - un ingredient activ care îmbunătățește vizibil starea părului, îl întărește și îl protejează de deteriorarea externă, rezultând o strălucire tipică părului sănătos.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: pentru o îmbunătățire semnificativă a stării părului tău, care este mai durabil, strălucitor, mai bine aranjat și care nu se umflă. De asemenea, este mai rezistent la deteriorările cauzate de factorii externi, inclusiv lumina soarelui.

Cum să foloseşti acest produs: aplică șamponul pe părul umed, freacă ușor și apoi clăteşte. Repetă dacă este necesar. Foloseşte-l împreună cu Balsamul nostru Întreţinere & Protecţie pentru păr.

De ce miroase atât de frumos: coacăzele negre, bergamota, trandafirii, lăcrămioarele, mușchiul, moscul și lemnul de cedru creează o compoziție parfumată de care vă veţi bucura amândoi.

Keracin ™: un ingredient derivat din anghinare, care protejează împotriva degradării firelor de păr. Acesta asigură integritatea solzilor cuticulelor părului, astfel încât să poată acționa ca un scut de protecție.