Îndepărtarea machiajului, curățarea și tonifierea sunt trei pași esențiali în îngrijire, pentru obţinerea unui aspect proaspăt și atractiv al pielii în fiecare zi. Cu toate acestea, curățarea de dimineață a feţei și eliminarea seara a machiajului pot fi consumatoare de timp și obositoare. De aceea am creat MICELLAR LIQUID 3 IN 1. care va avea grijă de pielea ta într-un mod corespunzător. Ritualul zilnic de dimineaţă pentru curățarea pielii și îndepărtarea machiajului seara nu au fost niciodată atât de simple și plăcute! SOLUŢIA MICELARĂ 3 ÎN 1 îndepărtează incredibil de eficient și de repede machiajul, inclusiv
rimelul waterproof, elimină sebumul și murdăria de pe suprafața pielii și restabilește pH-ul pielii – fără să fie necesară clătirea! Este recomandată pentru față, gât și decolteu.


De ce o vei iubi: pentru că este foarte bogată în ingrediente active, care conferă pielii tale o satare excelentă. SOLUŢIA MICELARĂ 3 ÎN 1 conține un complex de ingrediente care asigură întreținerea echilibrului microbiotei pieliii, face ca pielea să-și recapete pH-ul corespunzător și aspectul frumos. Extractul de fructe de pădure adaugă vitalitate pielii, iar sarea acidului hialuronic o hidratează perfect,
asigurând fermitatea și elasticitatea acesteia.

Ce te va încânta: eficacitatea și viteza cu care îndepărtează chiar şi machiajul waterproof, precum și obţinerea unui efect incredibil de piele profund curățată și tonifiată, fără senzația de strângere. Pregătește perfect pielea pentru aplicarea cremei sau serului.

Cum să o foloseşti: pentru a curăța și tonifia temeinic pielea, aplică o cantitate mică de soluţie pe o dischetă demachiantă și șterge fața, gâtul și decolteul. Pentru a îndepărta machiajul ochilor, pune discheta îmbibată cu soluţie pe pleoapele închise și ține-o un timp. Nu este necesară clătirea.

Ce este microbiota pielii?
Microbiota, sau flora bacteriană a pielii, reprezintă toate microorganismele care trăiesc pe suprafața sa. Compoziția sa este stabilită în momentul nașterii noastre și face pielea feței uniformă și plină de strălucire. Cu toate acestea, poluarea mediului, radiațiile UV sau chiar stresul pot duce la apariţia unor dezechilibre. Datorită prezenței unui complex de ingrediente responsabile pentru o hrănire sănătoasă și echilibrată a microbiotei pielii, SOLUŢIA MICELARĂ 3 ÎN 1 restabileşte homeostazia pielii, ceea ce face ca efectele unui stil de viață foarte intens să nu fie vizibile pe față.

Cu ce altceva ne mândrim? 92% dintre respondenți au confirmat că acest produs cosmetic îndepărtează bine și rapid rimelul (chiar și pe cel waterproof!) şi nu lasă urme inestetice sub ochi. 23 din 25 au considerat acest produs cosmetic de neegalat în timpul îngrijirii de dimineață a feţei și eliminării machiajului seara.*

Ce asigură siguranţa suplimentară: SOLUŢIA MICELARĂ 3 ÎN 1 a fost testată sub supravegherea unui oftalmolog și este recomandată și persoanelor care au ochii sensibili sau care poartă lentile de contact. Formula sa delicată este potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil.


* pe baza unor aplicații şi teste independente ale utilizatorilor, efectuate pe un grup de 25 de persoane