Cunoşti secretul pentru a avea pielea netedă şi catifelată? Pentru ca pielea să-şi menţină aspectul neted şi tânăr, are nevoie de o curăţare intensă. Îndepărtarea sistematică a celulelor moarte ale pielii, în timpul unui masaj relaxant la duș sau baie, este o modalitate excelentă de a face pielea mai fermă și de a o consolida. În acest sens, a fost creat SCRUBUL HIDRATANT PENTRU CORP, care curăță și condiționează perfect pielea. Scrubul pentru corp conține sâmburi de caise măcinaţi fin, care stimulează microcirculația și asigură pielii netezimea perfectă, în timp ce compușii vegetali ajută la menținerea unui nivel adecvat de hidratare a pielii. Datorită conținutului de uleiuri esențiale originare din Franţa, scrubul are un parfum frumos şi senzual, care îţi permite să te desprinzi de realitate pentru un moment.

Care este secretul nostru: un compus botanic din extracte din cinci alge, bogat în minerale, polizaharide și aminoacizi, care ajută la menținerea nivelului adecvat de hidratare, restabileşte vitalitatea și îmbunătățeşte aspectul pielii.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: pentru că vei avea o piele incredibil de netedă, moale și tonifiată, perfect pregătită pentru a prelua ingredientele active prețioase conținute în alte produse pentru îngrijirea corpului.

Cum să foloseşti acest produs: aplică o cantitate mică de scrub pentru corp pe pielea umedă și masează cu mișcări circulare, apoi clăteşte cu apă. A se folosi de 2-3 ori pe săptămână. Nu uita să agiţi bine flaconul înainte de fiecare utilizare.

De ce miroase atât de frumos: coacăzele negre, bergamota, trandafirii, lăcrămioarele, mușchiul, moscul și lemnul de cedru creează o compoziție parfumată de care vă veţi bucura amândoi.

Compus pe bază de plante, cu arnică, ienupăr, gențiană, hamamelis, sunătoare, hamei, balsam de lămâie, rozmarin și germeni de grâu, cu proprietăţi regenerante, calmante și anti-îmbătrânire.