Ţi se pare că praful reapare pe mobilă de îndată ce ai curăţat-o? Este posibil,pentru că suprafeţele de lemn şi cele laminate atrag particule mici de praf. În căutarea unei soluţii care să pună capăt acestei probleme, am creat FURNITURE CREAM SPRAY, care curăţă perfect şi întreţine suprafaţa mobilei, protejând-o împotriva umezelii şi lăsând în urmă o peliculă antistatică, pentru a preveni acumularea ulterioară de praf. Uleiurile de avocado şi de orez, precum şi ceara de carnauba îţi îngrijesc mobila, dându-i un luciu discret. O combinaţie unică de arome de pin Siberian, bergamotă şi patchouli îţi va umple casa cu un parfum plăcut de pădure de brad.

De ce vei aprecia acest produs: deoarece combină calităţile unei emulsii delicate, cremoase cu avantajele unui spray. Pur şi simplu pulverizezi pe suprafaţa de curăţat şi apoi ştergi cu o lavetă moale şi uscată.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: ceara naturală de carnauba şi emulsia ceconţine uleiuri de avocado şi de orez vor conferi mobilei tale un luciu discret şi îi vor împrospăta culoarea. Poţi să uiţi de pete şi de urme.

Ce poţi curăţa cu acest produs: mobila din lemn lăcuit, mobila protejată în diverse feluri: veche, cu furnir, cerată, băiţuită şi mobila din materiale care imită lemnul (laminată sau acoperită cu folie).

De unde provine parfumul său minunat: ace proaspete de pin siberian, muşchi verde, piper roz şi mosc sensual.