Un strop de fard de obraz reprezintă nota finală a machiajului perfect, în versiunea nude. Te va face să arăţi mai tânără şi să emani un farmec feminin. Merită să îl ai mereu la tine, pentru că nu ştii niciodată ce îţi oferă fiecare zi. Iar dacă iei decizia spontană de a ieşi în oraş după serviciu, un strop de PURE NATURAL BLUSH pe obraji te va înviora instantaneu. Va oferi, de asemenea, contur feţei tale, iar formula sa uşoară, hipoalergenică, ce nu încarcă tenul, este potrivită chiar şi pentru persoanele cu tenul sensibil, predispus la alergii. Datorită înaltei saturaţii pigmentare, nu va trebui să foloseşti decât un strop din acest produs, pentru un rezultat uimitor.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: pentru că îţi va accentua energia şi vitalitatea naturală şi pentru că rezultatul său este un ten cu aspect proaspăt.

Cum să foloseşti acest produs: pentru a obţine aspectul cel mai natural, alege o nuanţă care este cea mai apropiată de culoarea obrajilor tăi îmbujoraţi. Pune o cantitate mică de produs pe pensulă şi aplică pe obraji; apoi, folosind mişcări delicate, estompează marginele zonelor aplicate cu fardul de obraz. Încearcă să-ţi conturezi faţa în aşa fel încât majoritatea fardului de obraz să rămână pe pomeţi.

Ce te va încânta la acest produs: textura minunat de netedă şi catifelată, care permite o aplicare uşoară şi care asigură un efect de lungă durată.

Ce altceva ar trebui să mai ştii despre acest produs: am ales două nuanţe mate pentru a-ţi oferi rezultatul dorit. Nu uita că nuanţa de piersică (1 - coral) a FARDULUI NATURAL DE OBRAZ oferă tenului tău o prospeţime unică, în timp ce nuanţa de roz (2- roz pudrat) îţi întinereşte pielea în mod vizibil şi îi revigorează culoarea.

Care este secretul nostru: în compoziţia FARDULUI NATURAL DE OBRAZ vei găsi un emolient natural, cu efect de hidratare şi protecţie. Acesta oferă pielii nivelul optim de hidratare, protejându-o împotriva deshidratării şi a infiltrării substanţelor nocive din mediul înconjurător. Acest emolient este cel care
oferă produsului efectul de netezire.