Secretul pielii frumoase, netede şi moi constă în îngrijirea zilnică, bazată pe o hidratare corespunzătoare. Este cel mai simplu mod în care te poţi simţi plin(ă) de încredere şi confortabil(ă) în pielea ta. Ne-am gândit la asta când am creat DAILY MOISTURISING BODY BALM, un balsam delicat pentru corp care, datorită ingredientelor benefice, îţi va hidrata activ pielea şi o va hrăni, protejând-o împotriva deshidratării. Vă conferă un efect imediat şi de lungă durată, deoarece conţine Xeradin™, un ingredient unic, pe bază de plante, care îmbunătăţeşte vizibil funcţionarea pielii tale, reducând pierderea hidratării. Balsamul se absoarbe rapid, lăsând pielea suplă, incredibil de moale şi de catifelată la atingere. Iar parfumul său minunat şi relaxant te va însoţi pe toată durata zilei.

Care este secretul nostru: complexul de extracte din cinci alge, bogat în minerale, polizaharide şi amino-acizi, care îţi revigorează în mod natural pielea şi îi îmbunătăţeşte aspectul, ajutând la menţinerea unui nivel optim de hidratare.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: pentru efectul său hidratant de lungă durată, pentru senzaţia de confort şi pentru catifelarea pielii tale.

De ce miroase atât de frumos: coacăzele negre, bergamota, trandafirii, lăcrămioarele, muşhiul şi lemul de cedru creează o compoziţie parfumată de care vă veţi bucura amândoi.

Cum să foloseşti acest produs: aplică o cantitate mică de produs pe piele şi masează delicat până când se absoarbe complet. Foloseşte zilnic pentru hidratare după duş sau după baie.