Știai că o curățare minuțioasă a rosturilor poate întineri casa cu câțiva ani? Deci, dacă nu plănuieşti să o renovezi în curând, mai bine apucă-te de treabă! Acest gel dens curăţă şi degresează rosturile, lăsând un aspect frumos şi strălucitor. Este delicat cu plăcile de faianţă şi gresie şi nu va păta sau deteriora rosturile. După un asemenea tratament, plăcile de faianţă şi de gresie vor arăta ca noi.

Pe ce suprafeţe poţi folosi acest produs: pentru rosturile chituite, albe sau colorate, dintre plăcile de ceramică smălţuită, de teracotă, de piatră, marmură sau mozaic, aplicate în interior sau în exterior; poate fi
folosit pe podea şi pe pereţi (datorită texturii sale de gel dens, nu se va scurge prea repede de pe suprafeţele verticale).

Ne-am asigurat că gelul nu conţine: clor sau înălbitori.

Recomandat a se folosi împreună cu următorul accesoriu: capacul flip-top

De unde provine parfumul său minunat: caşmir, lemn de santal, trandafiri, nucă de cocos şi vanilie cremoasă.

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: caşmir

Note de mijloc: orhidee, orris, trandafir, cedru

Note de bază: vanilie cremoasă, fistic, nucă de cocos, unt de shea

 

 

Vezi cât de simplu este de folosit: aplică uniform gelul pe suprafaţa care urmează să fie curăţată, aşteaptă câteva minute şi apoi şterge zona cu un burete sau cu o perie. După aceea, clăteşte cu apă sau şterge cu o lavetă umedă. Dacă, după curățare, unele locuri mai trebuie lustruite, repetă pașii.

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): acest gel are multe ingrediente active. Dacă ai îndoieli că nu va deteriora suprafața curățată, verifică în prealabil acţionarea lui într-un loc mai puţin vizibil, de ex. în spatele mobilierului. Nu aplicați niciodată acest gel pe suprafețele emailate.

Funcționează atât de eficient pentru că are următoarele ingrediente: <5% surfactanți anionici, <5% fosfonați, parfum, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. Conţine: Sodium Laureth Sulfate.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta