Dacă vrei ca toate covoarele tale să îşi menţină culoarea şi textura frumoasă cât mai mult timp, aspirarea şi spălarea regulată nu sunt suficiente. De aceea am creat acest unic Şampon pentru covoare, care combină eficienţa unui detergent lichid cu produsele cosmetice folosite pentru îngrijirea celui mai fin păr. Spuma activă densă intră în profunzimea fibrelor şi îndepărtează cu precizie chiar şi petele vechi. Redă covoarelor prospeţimea, moliciunea şi pufoşenia. Chiar mai mult decât atât, protejează fibrele împotriva apariţiei unor noi pete.

Ce te va încânta la acest produs: este delicat cu culorile. Chiar și după șamponarea repetată, materialele își păstrează nuanţele naturale. Prin urmare, îl poţi folosi cu încredere chiar și pentru covoarele multicolore, cu imprimeuri bogate.

Ce asigură siguranţa suplimentară: uleiurile parfumate fără alergeni, în conformitate cu standardele IFRA (International Fragrance Association), ceea ce este deosebit de important pentru familiile cu
copii sau cu animale de companie.

Pe ce suprafeţe poţi folosi acest produs: covoare din fibre naturale sau sintetice, carpete, covoraşe de baie, tapiţerie (inclusiv tapiţerie de maşină). Şamponul trebuie folosit pentru spălarea manuală.

Ce miroase atât de frumos: citrice suculente, frunze de violete, vanilie senzuală şi muşchi de stejar.

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: mandarină, bergamotă, frunze de violete

Note de mijloc: iasomie, cedru

Note de bază: muşchi de stejar, vanilie, vetiver

 

 Vezi cât de simplu este de folosit: mai întâi, aspiră cu atenție covorul sau tapițeria. Dizolvă 150 ml (3 măsuri) de lichid în 1 litru de apă. Scufundă un burete în soluţie şi strânge-l de câteva ori, pentru a crea o spumă densă. Întinde uniform spuma pe suprafața aspirată, având grijă să nu o uzi prea mult. Dacă există prea multă apă, o poţi aduna cu o lavetă din microfibră. Lasă covorul să se usuce. După uscare, șamponul se transformă într-o pulbere care trebuie adunată cu un aspirator.

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): acest șampon are multe ingrediente active. Dacă ai îndoieli că nu va deteriora suprafața curățată, verifică în prealabil acţionarea lui într-un loc mai puţin vizibil. Asigură-te că buretele pe care îl utilizezi nu pătează suprafața.

Este atât de grozav pentru că are următoarele ingrediente: <5% surfactanţi anionici, <5% EDTA și sărurile sale, parfum, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. Conţine: Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Lauroyl Sarcosinate.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula şamponului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta