Arta combinării culorilor poate fi greu de stăpânit, mai ales atunci când, după câteva spălări, puloverul tău roz ca o zmeură devine din ce în ce mai pal, iar pantalonii tăi portocalii îşi pierd nuanţa vie. Pentru a-ţi face hainele să arate mereu impresionant, am creat COLOUR GEL care protejează culoarea împotriva estompării. Previne transferul pigmenţilor de la o rufă la alta, deci le protejează şi mai bine. De acum încolo vom avea grijă de culorile hainelor tale, iar tu nu trebuie să te preocupi decât de cum să ai o apariţie cât mai colorată.

De ce îl vei iubi: poţi să fii sigur(ă) că toate culorile hainelor tale vor rămâne vii şi strălucitoare şi că vei arăta minunat.

Care este secretul nostru: datorită formulei cu enzime active, gelul nostru funcționează perfect chiar și la temperaturi scăzute (de la 20° C în sus). Și după cum bine știi, spălarea hainelor în apă mai
rece este mai bună, atât pentru hainele tale cât și pentru bugetul tău.

Ce asigură siguranţa suplimentară: un ingredient care previne transferul pigmenţilor de la un material la altul.

Ce este foarte important pentru bărbaţi: ştim că îţi este greu să distingi o culoare de alta. Dacă nu eşti sigur că poţi spăla pantalonii verde crud împreună cu tricoul verde deschis, gelul nostru îţi va da lumina verde. Datorită inhibitorului de transfer depigmenţi, poţi să speli toate hainele împreună (dacă producătorul nu a specificat altceva în această privinţă pe etichetă).

Pentru ce țesături se poate folosi: gelul poate fi folosit pentru toate tipurile de țesături și pentru toate culorile, pentru îmbrăcămintea femeilor sau a bărbaţilor.

Cum miroase extravaganţa culorilor: ne place să ne jucăm cu parfumurile, aşa că i-am rugat pe creatorii de parfumuri care lucrează cu noi să compună o aromă care să reflecte varietatea culorilor. De îndată ce am mirosit notele vibrante de caise şi cele pulsante de condimente, am ştiut că nicio altă aromă nu va putea să concureze cu aceasta.

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: caisă, trandafir, aldehidă

Note de mijloc: geranium, ylang-ylang, condimente

Note de bază: cumarină, mosc, patchouli

Funcționează atât de eficient pentru că are următoarele ingrediente: 5-15% surfactanți anionici, <5% surfactanţi non-ionici, <5% săpun, <5% fosfonați, <5% EDTA și sărurile sale, enzime, parfum (Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol), benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta