Foloseşti din nou bateria din baie? Chiuveta ta este aspră, iar cada ta și-a pierdut strălucirea? Dacă te-ai săturat de suprafețele mate și petele de rugină, foloseşte gelul nostru verificat. Gelul activ şi vâscos acoperă bine suprafața curățată, îi restabilește strălucirea și o protejează împotriva noilor depuneri. Îndepărtează instant urmele de calcar, de săpun şi de apă, precum şi petele de rugină. Datorită acestuia, accesoriile sanitare vor străluci din nou de curăţenie.

Pe ce suprafeţe poţi folosi acest gel: căzi de baie, chiuvete, robineţi, cabine de duş, vase de toaletă şi suprafeţe mari (podele, pereţi).

De ce altceva am avut grijă: un sistem de închidere securizat.

Ce miroase atât de frumos: note fructate dulci, iris proaspăt şi note de hibiscus.

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: struguri, pepene galben

Note de mijloc: hibiscus, tuberoze, ciclamen

Note de bază: orrris, ambră, mosc

Recomandat a se folosi împreună cu următorul accesoriu: capacul flip-top

 

 

 

Vezi cât de simplu este de folosit: sigur vei aprecia că nu este nevoie de soluții de forță. Aplică gelul pe suprafaţa murdară, lasă-l să acţioneze câteva minute, apoi şterge cu o perie sau cu un burete. Clăteşte bine cu apă sau şterge cu lavetă umedă. Dacă vezi că unele locuri au nevoie de o intervenție suplimentară, repetă pașii.

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): acest gel are multe ingrediente active. Dacă ai îndoieli că nu va deteriora suprafața curățată, verifică în prealabil acţionarea lui într-un loc mai puţin vizibil.

Funcționează atât de eficient pentru că are următoarele ingrediente: 5-15% surfactanți non-ionici, parfum. Conține acid sulfamic, acid citric.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta