Ai impresia că baia ta are mereu nevoie de curăţare? Înţelegem perfect această senzaţie, aşa că am creat acest spray universal, datorită căruia curățarea băii îţi va lua maxim 5 minute. În compoziția sa vei găsi un complex de stopare a murdăriei. Datorită acestuia, cu fiecare aplicare, suprafaţa curăţată devine mai protejată şi murdăria nu se mai acumulează. Iar pentru ca baia ta să-ţi dea senzaţia că eşti într-un salon extravagant de SPA, uleiurile de parfum folosite pentru spray au fost aduse direct din Franţa.

Ce oferă siguranţă suplimentară: uleiurile de parfum, fără alergeni, în concordanţă cu standardele IFRA (International Fragrance Association).

Ce te va încânta: datorită formulei smart, curăţarea va lua mai puţin timp, iar rezultatul va fi de durată. Acesta va fi micul nostru secret. Dacă vrei sau nu să îl împărtăşeşti cu familia ta – decizia îţi aparţine.

Ce suprafeţe poţi să cureţi cu el: practic, orice. Cada de baie, chiuveta, bideul, vasul de toaletă, robineţii, chiar şi suprafeţele mai mari, cum ar fi podeaua sau pereţii.

 

Recomandat a se folosi împreună cu următorul accesoriu: pulverizatorul în două faze


Ce miroase atât de frumos: rodii proaspete, prune apetisante, migdale şi flori de cireş.

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: rodie, prună, cireşe, frunze de coacăz negru

Note de mijloc: flori de cireş, trandafir, liliac

Note de bază: ambră, mosc, migdale

 

Vezi cât de simplu este de folosit: acest lichid practic face toată munca ta. Pulverizează-l pe chiuvetă, cada de baie sau robineţi şi aşteaptă puţin. Şterge cu un burete sau cu o lavetă umedă şi apoi clăteşte bine cu apă, pentru a te bucura de o baie cu o prospețime minunată, strălucitoare și parfumată.

Este atât de grozav pentru că are următoarele ingrediente: <5% surfactanţi non-ionici, <5% surfactanţi amfoterici, <5% fosfonați, parfum, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula spray-ului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.

 

Descarcă lista ingredientelor

Descarcă eticheta


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta