Ai avut vreodată geamuri atât de curate încât păreau invizibile? Dacă ai impresia că aşa ceva este imposibil, încearcă spray-ul nostru expert. Vei vedea că nu doar îţi va curăţa geamurile perfect, ci va împiedica şi aburirea lor şi le va proteja împotriva acumulării ulterioare de murdărie. Deoarece conţine alcool, se evaporează repede şi nu lasă urme. Îndepărtează cu uşurinţă praful, grăsimea, funinginea, chiar şi urmele lăsate de mâini unsuroase. Descoperă acea senzaţie fantastică când nu eşti sigur(ă) dacă te afli în faţa unui geam sau nu.

 

Care este secretul nostru: un film delicat este creat pe sticlă şi o protejează astfel împotriva redepunerii murdăriei, așa că acum poţi spăla geamurile chiar cu o oră înainte de ploaie. Particulele murdare vor curge pur și simplu pe suprafața protejată.

Pe ce suprafeţe poţi folosi acest produs: geamuri şi rame de geam, geamuri de maşină, pereţii cabinei de duş, paravane, oglinzi, cristale, abajururi, sticlă colorată, sticlă mată sau vitralii. Îl recomandăm, de asemenea, pentru curăţarea panourilor din plastic sau din plexiglas. Poate fi folosit atât în interior cât şi în exterior.

Un sfat preţios: uneori obţii mai mult cu mai puţin. Dacă vrei să eviţi urmele, nu folosi prea multă soluţie. Vei economisi timp preţios şi bani. Ţine minte să nu speli geamurile în lumina directă a soarelui – lichidul se va evapora prea repede şi nu vei avea timp suficient să cureţi geamurile aşa cum trebuie.

 

De ce altceva am avut grijă: ne-am asigurat că nu conţine nici-o picătură de amoniac.

Ce miroase atât de frumos: citrice suculente, mentă proaspătă şi note marine.

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: portocală, grapefruit, aldehidă

Note de mijloc: ceai, mentă, note marine

Note de bază: mosc

 

 

Vezi cât de simplu este de utilizat: pulverizează o cantitate mică de produs pe suprafaţa care trebuie curăţată şi şterge cu o lavetă uscată. Nu lăsa niciodată sticla să se usuce complet.

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): dacă îl folosești pe sticlă vopsită sau oglinzi, verifică în prealabil acţionarea lui într-un loc mai puţin vizibil, pentru a vedea dacă suprafața va fi decolorată.

Este atât de grozav pentru că are următoarele ingrediente: <5% surfactanţi anionici, <5% surfactanţi non-ionici, <5% EDTA și sărurile sale, parfum, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula spray-ului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta