Cum poţi să îndepărtezi grăsimea uscată de pe aragaz? Aceasta este arma noastră secretă: Grease Buster. Grăsimea arsă sau uscată, funinginea, urmele lipicioase sau petele uscate de sosuri nu au nicio şansă. Esenţa de oţet şi solvenţii naturali ajută imediat la înlăturarea petelor vechi, fără să deterioreze suprafeţele curăţate.

Ce asigură siguranţa suplimentară: certificatul emis de Institutul Naţional de Igienă din Polonia, nr.B-BZ-6071-0018/2020/A, valabil până în data de 20.04.2023.

Ce poţi curăţa cu acest produs: blaturile meselor, blaturile de bucătărie, dulapurile şi rafturile din bucătărie, faianţa, chiuvetele, hotele, ventilatoarele, plitele pe gaz sau electrice, frigiderele, cuptoarele, grătarele, grilajele, friteuzele şi alte aparate electrocasnice.

De unde provine parfumul său minunat: flori de tei, fructe proaspete şi suculente, precum şi lemn nobil de cedru.

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: lime, flori de tei

Note de mijloc: geraniu, măr, trandafir

Note de bază: piersică, cedru, iris, mosc

 

Vezi cât de simplu este de folosit: pulverizează pe suprafaţa care urmează să fie curăţată, aşteaptă puţin, apoi clăteşte cu apă curată şi şterge cu o lavetă uscată. Gata!

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): această soluţie are multe ingrediente active. Dacă ai îndoieli că nu va deteriora suprafața curățată, verifică în prealabil acţionarea acesteia într-un loc mai puţin vizibil. Nu folosiți niciodată pe suprafețele din lemn.

Este atât de eficientă pentru că are următoarele ingrediente: <5% surfactanți non-ionici, <5% surfactanţi amfoterici, parfum (Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene), benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. 

Ce este important pentru ecologişti și nu numai pentru aceştia: formula degresantului este biodegradabilă, iar ambalajul acesteia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui degresant.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta
Descarcă Certificatul emis de Institutul Naţional de Igienă din Polonia